13/07/2024

За мен

Густав КлимтЗдравейте и добре дошли в сайта на Густав Климт – Gustav Klimt. Австриец по рождение, сега живея близо до един от най-красивите градове в България – Велинград. Преди две години реших да променя живота си и да започна отначало. Завършил съм художественото училище във Виена, като след това продължих и да преподавам там. В момента се наслаждавам на почивката и природата в България, но имам много различни хобита, които се старая да развивам.

В малкото свободно време, което ми остава обичам да се занимавам с рисуване и главно живопис.  За мен здравословния начин на живот, съзерцанието на природата и спортуването са неизменна част от ежедневието ми.

Много обичам животните и това личи от моите домашни любимци – куче и чиничила. Породата на кучето ми е минишпиц на име Алфред. Много добре се разбират с чиничилата Еди. Те ме зареждат с много енергия и положителни емоции. Със сигурност има и още хиляди неща, които обичам да правя в свободното си време. Затова реших да поддържам личен блог, където да мога да изразя личните си впечатления по теми, които ме вълнуват.

Надявам се да ви бъде интересно да четете блога ми и да се докоснете до личният ми свят.

Вашият коментар